Eartha Kitt

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo
Eartha Kitt we 1952 roku

Eartha Kitt (rodz. 17 styczńa 1927 we North, um. 25 grudźyńa 2008 we Nowym Jorku) – amerikańsko szauszpilerka, śpjywoczka a kabaretowo artystka, nojbarzi znůmo skiż roli baby-kota.

Filmografijo[Sprowjej]

  • Casbah (1948)
  • New Faces (1954)
  • The Mark of the Hawk (1958)
  • St. Louis Blues (1958)
  • Anna Lucasta (1959)
  • Saint of Devil's Island (1961)
  • Uncle Tom's Cabin (1965) (głos)
  • Synanon (1965)
  • Up the Chastity Belt (1971)
  • Friday Foster (1975)
  • All By Myself: The Eartha Kitt Story (1983)
  • The Serpent Warriors (1985)
  • Dragonard (1987)
  • Master of Dragonard Hill (1989)
  • Erik the Viking (1989)
  • Living Doll (1990)
  • Ernest Scared Stupid (1991)
  • Boomerang (1992)
  • Fatal Instinct (1993)
  • Unzipped (1995)
  • Harriet the Spy (1996)
  • Ill Gotten Gains (1997)
  • I Woke Up Early the Day I Died (1998)
  • Anything But Love (2002)
  • Holes (2003)
  • On the One (2005)
  • Preaching to the Choir (2005)
  • And Then Came Love (2007)

Necowe uodwołańa[Sprowjej]

Commons