Brigitte Bardot

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo
Brigitte Bardot dowńij
Brigitte Bardot terozki

Brigitte Bardot, BB (rodz. 28 wrześńa 1934 we Pariżu) – francusko szauszpilerka filmowo, modelka, we lotach 50. a 60. XX stolećo poważano za seksbůmba.

Filmografijo[Sprowjej]

  • 1952 - Le Trou normand
  • 1952 - Les Dents longues
  • 1952 - Manina, la fille sans voile
  • 1953 - Un acte d'amour
  • 1953 - Le Portrait de son père
  • 1954 - Si Versailles m'était conté
  • 1954 - Tradita
  • 1955 - Doctor at Sea
  • 1955 - Le Fils de Caroline chérie
  • 1955 - Futures vedettes
  • 1955 - Frou-Frou
  • 1955 - Les Grandes manoeuvres
  • 1955 - La Lumière d'en face
  • 1956 - Mio figlio Nerone
  • 1956 - En Effeuillant la marguerite
  • 1956 - Helen of Troy
  • 1956 - Cette sacrée gamine
  • 1956-1965 - Cinépanorama jako Ona sama - 1956
  • 1956 - Et Dieu... créa la femme
  • 1956 - La Mariée est trop belle
  • 1957 - Les Bijoutiers du clair de lune
  • 1957 - Une Parisienne
  • 1958 - En cas de malheur
  • 1958 - La Femme et le pantin
  • 1959 - Babette s'en va-t-en guerre
  • 1959 - Voulez-vous danser avec moi
  • 1960 - L'Affaire d'une nuit
  • 1960 - La Vérité
  • 1961 - Amours célèbres
  • 1961 - La Bride sur le cou
  • 1962 - Le Repos du guerrier
  • Lykke og Krone, tv dok. - kej uůna sama
  • 1962 - Vie privée
  • 1963 - Le Mépris
  • 1964 - Une ravissante idiote
  • 1964 - Paparazzi kej uůna sama
  • 1964 - Bardot et Godard kej uůna sama
  • 1965 - Marie Soleil
  • 1965 - Viva María!
  • 1965 - Dear Brigitte kej uůna sama
  • 1965 - The Love Goddesses kej uůna sama
  • 1965 - Tentazioni proibite kej uůna sama
  • 1966 - Masculin, féminin: 15 faits précis
  • 1966 - B.B. in USA jako Ona sama
  • 1967 - A coeur joie
  • 1967 - Spécial Bardot kej uůna sama
  • 1968 - Shalako
  • 1968 - Histoires extraordinaires
  • 1968 - Tre passi nel delirio
  • 1969 - L'Ours et la poupée
  • 1969 - Les Femmes
  • 1970 - Les Novices
  • 1970 - Sylvissima kej uůna sama
  • 1971 - Boulevard du Rhum
  • 1971 - Les Pétroleuses
  • 1972 - Film Portrait kej uůna sama
  • 1973 - L'Histoire tres bonne et tres joyeuse de Colinot Trousse-Chemise
  • 1973 - Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
  • 1975 - Il Sorriso del grande tentatore

Necowe uodwołańo[Sprowjej]