Demi Moore

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo
Demi Moore

Demi Moore, po prowdźe Demi Gene Guynes Kutcher (rodz. 11 listopada 1962 we Roswell) – amerikańsko filmowo szauszpilerka. Karjyra zaczła kej bůła 19 lot staro uod seryjalu General Hospital.

Filmografijo[Sprowjej]

Rok Film Rola NUwogi
1982 Choices Corri
Parasite Patricia Welles
1983 Young Doctors in Love New Intern Ńywypisano
1984 No Small Affair Laura Victor
Blame It on Rio Nicole 'Nikki' Hollis
1985 St. Elmo's Fire Jules
1986 Wisdom Karen Simmons
One Crazy Summer Cassandra Eldridge
About Last Night... Debbie
1988 The Seventh Sign Abby Quinn
The New Homeowner's Guide to Happiness Krůtkometrażowy
1989 We're No Angels Molly
1990 Ghost Molly Jensen Saturn Award lo nojlepszyj szauszpilerki
Nůminacyjo do Golden Globe
1991 The Butcher's Wife Marina Lemke
Mortal Thoughts Cynthia Kellogg
Nothing But Trouble Diane Lightson
1992 A Few Good Men LCDR JoAnne Galloway Nůminacyjo — MTV Movie Award.
1993 Indecent Proposal Diana Murphy MTV Movie Award za nojgryfnijszy kusik ze Woody Harrelson
Nůminacyjo — MTV Movie Award za nojlepszo gra szauszpilersko
Nůminacyjo — MTV Movie Award lo nojbarzi pożůndanyj baby.
1994 Disclosure Meredith Johnson Nůminacyjo — MTV Movie Award lo nojbarzi pożůndanyj baby.
Nůminacyjo — MTV Movie Award lo najlepszo rola czornygo charaktyra
1995 Now and Then starszo Samantha
The Scarlet Letter Hester Prynne Nůminacyjo - MTV Movie Award lo nojbarzi pożůndanyj baby.
1996 Beavis and Butt-Head Do America Dallas Grimes (głos)
Striptease Erin Grant
The Hunchback of Notre Dame Esmeralda (głos)
The Juror Annie Laird
1997 Deconstructing Harry Helen/Harry's Character
G.I. Jane LT Jordan O'Neil Nůminacyjo — MTV Movie Award za nojlepszo walka (ze Viggo Mortensen)
Destination Anywhere: The Film Jenny krůtkometrażowy
2000 Passion of Mind Martha Marie/'Marty' Talridge
2002 The Hunchback of Notre Dame II Esmeralda (głos) Straight-to-DVD
Nůminacyjo — "Nojlepszo postać filma anńimowanego" na DVD Exclusive Awards
2003 Charlie's Angels: Full Throttle Madison Lee Nůminacyjo — MTV Movie Award za nojlepszo rola czornygo charaktyra
2006 Half Light Rachel Carlson
Bobby Virginia Fallon Nadgroda na Hollywood Film Festival
Nůminacyjo na Screen Actors Guild Awards
2007 Flawless Laura Quinn
Mr. Brooks Detektyw Tracy Atwood
2009 Bunraku Alexandra post-produkcyjo
Happy Tears Laura post-produkcyjo
The Joneses Kate

Necowe uodwołańa[Sprowjej]

Commons