Evanescence

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo

Evanescence to je amerikańsko muzyczno skupina, kero gro muzyka ze zorty alternatywny rok (podug ńykerych zdrzůdeł alternatywny metal). Zołożůno we 1995 roku uod Amy Lee a Bena Moodygo.

Muzyki[Sprowjej]

Evanescence, 2003

Uostatńi znůmy skłod zespołu[Sprowjej]

Byłe człůnki skupiny[Sprowjej]

Dyskografijo[Sprowjej]

Titel Data wydańo Stany Zjydnočůne Płytowo wytwůrnia
Evanescence EP 1998 Private release
Sound Asleep EP śyrpjyń 1999
Origin 2000 Bigwig Enterprises
Mystary EP styczyń 2003 Wind-up Records
Fallen 4 marca 2003
Anywhere but Home 2004
The Open Door 3 paźdźernika 2006
Evanescence 2011

Necowe uodwołańa[Sprowjej]