Julio Iglesias

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo
Julio Iglesias

Julio Iglesias (rodz. 23 wrześńa 1943 we Madyće) – szpańelski pjosynkorz a kůmpozytůr. Bez jaki czas groł tyż we fusbal we skupińe Realu Madrid jako tormůn. Jako śpjywok wydoł przez 77 albůmůw. Śpjywo we szpańelskij, angelskij, italskij, portugalskij a mjymjeckij godce. We 1987 dostoł Nadgroda Grammy. Je uojcym uod Enrique Iglesiasa.

Dyskografia[Sprowjej]

 
  • Hey! (1980)
  • Sentimental (1980)
  • Amanti (1980)
  • De niña a mujer (1981)
  • Fidèle (1981)
  • Zartlichkeiten (1981)
  • Minhas canções preferidas (1981)
  • Momentos (1982)
  • Momenti (1982)
  • Et l'amour créa la femme (1982)
  • In Concert (1983)
  • Julio (1983)
  • 1100 Bel Air Place (1984)
  • Libra (1985)
  • Un Hombre Solo (1987)
  • Tutto l'amore che ti manca (1987)
  • Non Stop (1988)
  • Raíces (1989)
 
  • Latinamente (1989)
  • Starry Night (1990)
  • Calor (1992)
  • Anche senza di te (1992)
  • Crazy (1994)
  • La carretera (1995)
  • Tango (1996)
  • My Life: The Greatest Hits (1998)
  • Noche de cuatro lunas (2000)
  • Una donna può cambiar la vita (2001)
  • Ao meu Brasil (2001)
  • Divorcio (2003)
  • Love Songs (2003)
  • En français (2004)
  • Love Songs - Canciones de amor (2004)
  • L'homme que je suis (2005)
  • Romantic Classics (2006)
  • Quelque chose de France (2007)

Necowe udowołańa[Sprowjej]