Tanita Tikaram

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo

Tanita Tikaram (rodz. 12 śyrpńa 1969 we Münster) – angelsko śpjywoczka a autorka śpjywkůw ze zorty pop/folk. Jeji matka pochodźi ze Malezyje, uojćec je brytyjskim wojokym, fidżyjskim Hindusym. Tanita chowała śe we Basingstoke we Ynglandźe.

Dyskografijo[Sprowjej]

  • 1988 Ancient Heart
  • 1990 The Sweet Keeper
  • 1991 Everybody’s Angel
  • 1992 Eleven Kinds of Loneliness
  • 1995 Lovers in the City
  • 1996 The Best of
  • 1998 The Cappuccino Songs
  • 2005 Sentimental

Necowe uodwołańa[Sprowjej]