Mitch Mitchell

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo

Mitch Mitchell, po prowdźe John Mitchell (rodz. 9 lipca 1947 we Ealing (Wjelgi Lůndyn), um. 12 listopada 2008 we Portland) – angelski perkuśista, znůmy s gry we skupińe The Jimi Hendrix Experience.

Wybrano dyskografijo[Sprowjej]

  • 1967 Jimi Hendrix - Are You Experienced?
  • 1968 Jimi Hendrix - Axis: Bold As Love
  • 1968 Jimi Hendrix - Electric Ladyland
  • 1971 Jimi Hendrix - The Cry Of Love
  • 1971 Jimi Hendrix - Rainbow Bridge
  • 1972 Jimi Hendrix - War Heroes
  • 1972 Ramatam - Ramatam
  • 1973 Ramatam - In April Came the Dawning of the Red Suns