Yvonne Catterfeld

Ze Wikipedia
Przyńdź do: nawigacyje, sznupańo
Yvonne Catterfeld we Wjedyńu

Yvonne Catterfeld (rodz. 2 grudńa 1979 we Erfurće) je to mjymjecko pjosynkorka a szauszpilerka.

Dyskografijo[Sprowjej]

Albumy[Sprowjej]

  • 2003 Meine Welt #1 we Mjymcach
  • 2004 Farben Meine Welt #2 we Mjymcach
  • 2005 Unterwegs #1 we Mjymcach
  • 2006 Aura #10 we Mjymcach

Sigle[Sprowjej]

  • 2001 Bum
  • 2001 Komm züruck zu mir - #76 we Mjymcach
  • 2002 Niemand sonst - #31 we Mjymcach
  • 2003 Gefühle - #26 we Mjymcach
  • 2003 Für dich - #1 we Mjymcach
  • 2004 Du hast mein herz gebrochen - #1 we Mjymcach
  • 2004 Du bleibst immmer noch du - #21 we Mjymcach
  • 2004 Sag mir was meinst du - #14 we Mjymcach
  • 2005 Glaub an mich - #3 we Mjymcach
  • 2005 Eine Welt ohne dich - #31 we Mjymcach
  • 2005 Where does the love go (z Erykim Bennet) – #28 we Mjymcach
  • 2006 Erriner mich dich zu vergessen - #7 we Mjymcach
  • 2007 Die Zeit ist reif - #55 we Mjymcach

Filmografijo[Sprowjej]

  • 2001 - 2005 Gute Zeiten, schlechte Zeiten
  • 2004 Große haie, kleine fische
  • 2005 Sophie - Braut wieder Willen
  • 2005 Hallo Robie
  • 2005 Tatort - Der Name des Orchidee
  • 2007 Gehiemnis des Königsee
  • 2007 Soko 5113
  • 2007 Wenn Liebe doch so einfach wär
  • 2007 Keinohrhasen
  • 2007 U 900
  • 2008 Hexe Lilli
  • 2009 Eine Frau wie Romy
  • 2009 Der Vulkan

Auskuplůngi[Sprowjej]